Vergelijken loont

Bent u op zoek naar hoe u eenvoudig wat geld kunt besparen? Maar wilt u wel gewoon thuis tv kunnen kijken, kunnen internetten en ook gebruik maken van vaste telefonie? Dan is het besparen van heel wat euro’s best eenvoudig. Als u nu allemaal losse abonnementen heeft dan kunt u zeker zo’n 30% goedkoper uit zijn met een alles in 1 pakket.

Het voordeel kan hierbij oplopen tot enkele tientjes per maand. Doorgerekend op jaarbasis zijn dit soms zelfs enkele honderden euro’s. Dat is dus wel de moeite waard om deze te vergelijken. Verschillende aanbieders van deze pakketten hebben namelijk aanzienlijke prijsverschillen.

Naast het simpelweg vergelijken van de maandelijkse kosten kunt ook profiteren van leuke extra’s. U moet hierbij denken aan de acties van de verschillende aanbieders. Elke maand zijn er namelijk wel aantrekkelijke en verrassende acties. Dit varieert van een korting voor de eerste paar maanden tot een tablet, recorder of tv cadeau.

Het vergelijken van de verschillende aanbieders en hun sites is soms niet eenvoudig. De sites zijn vaak zelfs niet heel overzichtelijk. Daarom kunt u nu gebruik maken van de website ‘alles in 1 pakket vergelijken‘. Deze site biedt een overzicht van de verschillende alles in 1 pakketten voor bellen, internet en televisie. De goedkoopste pakketten worden met elkaar vergeleken. Zo betaalt u zeker niet teveel. U kunt vergelijken op prijs, aantal TV zenders, aantal HD zenders, eenmalige kosten, contractsduur, de internetsnelheid.

Maar ook als u al een sterke voorkeur heeft voor één aanbieder kunt u hier prima terecht De verschillende pakketten per aanbieder zijn ook overzichtelijk en op eenvoudige wijze weergegeven. Dit is gedaan voor: KPNTelfortOnline.nlOnsBrabantNetTele2UPCCanalDigitaalFiberStipteXS4ALL, Vodafone en Ziggo.

Maar ook als u op zoek bent naar een abonnement met Internet en TV kunt u deze beter vergelijken. En kijkt u alleen online naar tv? Dan kunt u de internet abonnementen ook nog eens vergelijken. Zo weet u zeker dat u kiest wat bij u past en dat u niet teveel betaalt.

This entry was posted in Financieel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.