About me

  • Mike
  • 29 jaar
  • Hobby’s: volleybal (Topdivisie bij Compaen), fitness, golf, motor rijden.
  • Werkt bij Zwitserleven als Internet Marketeer
  • Afgeronde studies: HBO Commerciële Economie (minor Consultancy), Post-HBO Bedrijfskunde, Master Business Administration (MBA)
Studie
In juni 2008 heb ik mijn HBO Commerciële Economie met een minor Consultancy cum laude afgerond (gemiddeld een 8 of hoger) aan de Hogere Economische School, beter bekend als de HES in de volksmond. Ik ben daarna direct aan de slag gegaan als ‘(Junior) Marketing medewerker’ bij Appoint. In de avonduren heb ik vervolgens nog mijn uitdaging gezocht in de studie Post HBO Bedrijfskunde. Deze heb ik gevolgd aan de Hogere School van Amsterdam (HvA). Ook deze studie heb ik cum laude afgerond. Bij Appoint heb ik in totaal ruim 1,5 jaar gewerkt. Sinds mei 2010 ben ik ‘Internet/Online Marketeer’ bij Zwitserleven. Qua studie had ik nog niet het gevoel alles eruit te hebben gehaald. Waardoor ik naast mijn fulltime baan nog een MBA ben gaan volgen. Dit heb ik gedaan bij het NCOI. Deze MBA studie heb ik in juni 2014 afgerond.

Nevenactiviteiten
In mijn vrije tijd houd ik me sinds oktober 2009 bezig met affiliate marketing websites, zoals Alles in 1 pakket vergelijken, Aanbiedingvoorjou.nl, Gezondheid-voorjou.nl. Deze sites probeer ik via SEO zo hoog mogelijk te laten scoren in Google op verschillende belangrijke zoekwoorden waar veel verkeer op zit.

Hobby’s
Volleybal is mijn favoriete sport. Ik heb vanaf mijn 6e tot mijn 20e gespeeld bij Zaanstad als spelverdeler en werd altijd bestempeld als ‘talentvol’. Helaas heb ik niet genoeg schoppen onder mijn kont gehad, waardoor ik niet langer werd dan 1.80m. Wel ben ik 1x Nederlands Kampioen geworden (bij de A-jeugd), 2x 2e van Nederland en nog een aantal keer 5e van Nederland (met o.a. de Open Club kampioenschappen en bij de Nederlandse Volleybalschool). Nu speel ik bij Compaen heren 1 in Oostzaan in de Topdivisie als libero.

Voor mijn bezoekers
Op deze site schrijf ik af en toe wat mij bezighoud, wat ik zoal beleef, vertel over dingen die mij opvallen of geef ik tips. Ik geef mijn mening, vind het leuk om hier reacties op te krijgen, en ben bereid om mijn mening bij te stellen indien dit nodig is. Niet alles is namelijk zwart of wit.

Linkje ruilen?
Wil je een linkje ruilen? Daar ben ik wel bereid over na te denken. Laat het me ff weten via het contactformulier en ik laat het je vervolgens wel weten. Als ik je site écht heel leuk vind zet ik je misschien wel als aanrader neer. Wie niet waagt, wie niet wint.

Comments are closed.